[Janki] Auto Service Zalewscy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Karel
    Rider
    • 2014
    • 370
    • Octavia III (5E3)
    • CHPA 1.4 TSI 140 KM

[Janki] Auto Service Zalewscy

Czy korzystaliście z usług ASO Auto Service Zalewscy?
    Mają dosyć wysokie oceny m.in. na Google Maps, ale w dobie możliwości zakupu opinii wolałbym usłyszeć komentarze od naszych użytkowników
    Szczególnie interesują mnie opinie z ostatniego roku.
    Ostatnio edytowany przez Karel; 36228.
  • Dobrzyl
    Ambiente
    • 2009
    • 209
    • Octavia III (5E3)
    • CJSA 1.8 TSI 180 KM

Ja serwisuje u nich autko swoje..I z czystym sumieniem polecam.

Łukasz

Komentarz

• chrzanek
      Ambiente
      • 2014
      • 234
      • Octavia II combi (1Z5)
      • CDAA 1.8 TSI 160 KM

Kilka wizyt i zawsze na +.

Komentarz

• algi
        Ambiente
        • 2014
        • 214
        • Octavia III combi (5E5)
        • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Ja nie :-) Ale kolega z pracy u nich robił obtarcie tylnego zderzaka z OC sprawcy i był zadowolony

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

algi
        O3 Combi 1.4TSI Elegance + AMAZING + KESSY

Komentarz

• Octavek
          Classic
          • 2019
          • 36
          • Renault
          • AMD 1.4 MPI 60 KM

Zdecydowanie polecam. Korzystam z ich usług od pół roku. Zrobiłem przegląd roczny, sporą naprawę mechaniczną (m. in. wymiana uszczelnień silnika) oraz drobną robotę blacharsko-lakierniczą. Wysoka kultura obsługi, rzetelność przy kwalifikowaniu listy czynności (nie ma naciągania), a także przyjazne podejście do stałego klienta. Jakość usług - bez zarzutu, a ceny umiarkowane.

Komentarz

• sosna1
            Rider
            S_OCP Member
            • 2007
            • 463
            • Octavia II (1Z3)
            • BGU 1.6 MPI 102 KM

A ja nie do końca jestem zadowolony a nawet w...... niby po szkodzie naprawa wyglądała w porządku wszystko ładnie pięknie ale po 3 latach od naprawy(niby wymiany) na wszystkich elementach do których się dotykali wyłazi ruda, obsługa jak najbardziej na plus.
            Marcin

My ©koda is fantastic

Komentarz

• Octavek
              Classic
              • 2019
              • 36
              • Renault
              • AMD 1.4 MPI 60 KM

Muszę niestety dodać tutaj mały "update". Piszę "niestety", ponieważ moja ulubiona stacja trochę obniżyła ostatnio loty, jeżeli chodzi o wygodę i klimat obsługi. Zaznaczam, że nie mówię w tym momencie o jakości roboty - ta, mam nadzieję, pozostała na tym samym poziomie, bo ostatni przegląd przeszedł bez zarzutu. Gorzej natomiast z obsługą. Po pierwsze, od lata 2019 r. stacja jest czynna jedynie od 7.00 do 16.00. Jak na poważny serwis autoryzowany z tradycjami, to kompletna porażka, utrudniająca życie każdemu przeciętnemu, pracującemu klientowi. Po drugie, z ekipy stacji odeszło do końca zeszłego roku sporo ludzi z obsługi klienta, z którymi był fajny kontakt i którzy jawili się chwilami niemalże jako pasjonaci marki i zawodu. Niestety obecnie wygląda to tak, że ludzie z obsługi wydają się być bez żadnego większego zaangażowania, chęci kontaktu z klientem, a swoje obowiązki wykonują bez cienia pasji. Można się domyślać jakie są tego przyczyny. Nie tworzy to już takiej dobrej, trochę "rodzinnej" atmosfery jak dawniej, kiedy przychodząc do stacji było się witanym niemalże jak stary, dobry znajomy. Oczywiście nie każdemu musi to przeszkadzać, ale jak się przyzwyczaisz do dobrego, to później "zjazd w dół" bywa niemiły :-) Na plus dodam jedynie to, że w ramach tego co jest starają się być mimo wszytsko przyjaźni wobec klienta, np. w kwestii samochodu zastępczego (za symboliczną złotówkę) itd. Waham się, czy dać im jeszcze jedną szansę :-)

Komentarz

• Dobrzyl
                Ambiente
                • 2009
                • 209
                • Octavia III (5E3)
                • CJSA 1.8 TSI 180 KM

Również mam podobne odczucia co przedmówca po ostatnim przeglądzie w roku 2019.
                I badaniach technicznych w 2020. Cos niestety w tych pracownikach wygasło.
                Przykłada rok temu 2019 grudzień została zdiagnozowany wyciek pompy wody.
                Auto już poza gwarancja, ale nadal serwisowane w ASO. Oczywiście w ramach trwającej gwarancji były zgłaszane problemy z ubytkiem płynu.
                Do dziś nie mogę się doprosić o informacje czy naprawa zostanie pokryta choć trochę przez skodę.
                Tylko pytanie, gdzie i na jaki zmienić serwis?
                Łukasz

Komentarz

Pracuję...